Friday, August 19, 2011

Aku dapat hadiah..hahahaha

Masa aku dot intai2 blog2 yang best terjumpal aku blog aku yang bernama wanita.Bukak entry macam best jer, aku trus sign in sebagai follower..Tgk2 aku jadi follower die yang ker 100...

Ingatkan takde ape2 (xmengharap pon) tuan punya blog menghubungi aku untuk bg hadiah...Bukan main terkejut aku.xpenah2 dapat adiah..hahaha

terima kasihla http://blogchubbygirl.blogspot.com bulan2 posa..hehe

Sebenarnya, xkira sebesar atau sekecil mana pon adiah, kalau orang bg dengan seikhlas hati,,tentunya menggembirakan hati penerima..kan????

1 comment:

Syakir Rahman said...

wow!! tahniah2...rezki bulan pose tuh